Babysnak.dk er et forum til at tale om babyer og alt før, under og efter graviditeten. Del dine erfaringer, stil spørgsmål eller læs bare hvad andre har skrevet.

Deltag i samtalen: Dette websted er for alle, der allerede har en baby eller overvejer at få en. Det er også for folk, der har været der før og som ønsker at dele deres viden med andre.

Hvor kan man fortælle om graviditet og småbørn? Hvor findes en debatforum, hvor man kan fortælle om alt hvad der hører til graviditet og småbørnsfamilier? Findes der ikke et forum for alle de spørgsmål, som ikke har med selve babyen at gøre, men også om alt det udenom?

“Jeg ved, hvordan det er at være gravid.”
“Jeg ved, hvordan det er at være gravid, og jeg ønsker, at du skal føle den samme tryghed, som jeg har, når jeg er i dine sko. Mit mål er ikke at give professionelle råd, men snarere at dele mine egne erfaringer med dig og hjælpe dig med at finde din vej.” – Henriette, grundlægger

Del dine erfaringer med andre: Del dine erfaringer med andre, og få svar på dine sværeste spørgsmål om forældreskab. Vær der for hinanden i forældreskabets høj- og lavvande ved at dele, lytte og skabe kontakt.

Du ved, at du har brug for det. Klik her for at komme i gang i dag.

Velkommen til Babysnak.dk, et debatforum om alt hvad der hører til graviditet og småbørnsfamilier.

Vi anbefaler at du opretter en anonym bruger, og ikke deler private oplysninger i indlæg eller privatbeskeder med andre brugere. Babysnak er en side hvor du kan dele erfaringer om forældreskab med ligesindede, og vi lægger vægt på empati og en positiv tone. At blive forælder er et vildt og voldsomt eventyr med uforudsigelige op- og nedture, så hav respekt for hinandens situation og forskelligheder.

Babysnak er IKKE drevet af professionelt sundhedspersonale, og intet der står på siden må træde i stedet for råd og vejledning fra læge eller jordemoder. Dette er en side for erfaringer og personlige historier, ikke professionel rådgivning.

Med venlig hilsen
Henriette